Voorgerechten
Terrine van eendenlever, varkenspoot, brioche // 32 €
Asperges op zijn Vlaams // 29 €
Consommé van tomaat, erwten, asperges, basilicum, olijfolie // 28 €
Kroket van handgepelde garnalen, puntpaprika, peterselie // 28 €
Hoofdgerechten
Lamsschouder, lamsfilet, ratatouille, pesto, roquette, aubergine, pastinaak // 39 €
Gegrilde wilde heilbot, spinazie, courgette, geconfijte tomaat, korenaar, artisjok, choronsaus // 36 €
Krokant gebakken hartzwezerik, pata negra, erwten, tuinbonen, jonge wortel, ratte puree, mosterdsaus // 48 €
Steak tartare, salade en verse frieten , pickels // 32 € p.p.
Desserts
Dame blanche // 18 €
Parfait van chocolade, geconfijte kumquat // 14 €
Crêpe Normande // 16 €
geflambeerd met Calvados 8 jaar // 32 €
Assortiment kaas // 24 €
Gemarineerde aardbei, appelsien, oranjebloesem // 18 €
Alle prijzen in euro inclusief BTW. Supplementen bij deze gerechten worden apart aangerekend. Gelieve ons aan te spreken als u informatie wenst over allergenen in onze gerechten.