Voorgerechten

  • Terrine van eendenlever, varkenspoot, brioche // 32 €

  • Asperges op zijn Vlaams // 29 €

  • Consommé van tomaat, erwten, asperges, basilicum, olijfolie  // 28 €

  • Kroket van handgepelde garnalen, puntpaprika, peterselie // 28 €


Hoofdgerechten

  • Lamsschouder, lamsfilet, ratatouille, pesto, roquette, aubergine, pastinaak  // 39 €

  • Gegrilde wilde heilbot, spinazie, courgette, geconfijte tomaat, korenaar, artisjok, choronsaus // 36 €

  • Krokant gebakken hartzwezerik, pata negra, erwten, tuinbonen, jonge wortel, ratte puree, mosterdsaus // 48 €

  • Steak tartare, salade en verse frieten , pickels // 32 € p.p.


Desserts

  • Dame blanche // 18 €

  • Parfait van chocolade, geconfijte kumquat // 14 €

  • Crêpe Normande // 16 €

    • geflambeerd met Calvados 8 jaar // 32 €

  • Assortiment kaas // 24 €

  • Gemarineerde aardbei, appelsien, oranjebloesem // 18 €

Alle prijzen in euro inclusief BTW. Supplementen bij deze gerechten worden apart aangerekend. Gelieve ons aan te spreken als u informatie wenst over allergenen in onze gerechten.